Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، مرتضی ضامنی مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در مراسم سی و نهمین مجمع اتحادیه تاکسیرانی‌های شهر تهران و دومین مجمع اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل بار شهرداری‌های کشور، اظهار داشت: برای نخستین بار مجمع تلفیقی در حوزه تاکسی‌ها برگزار شده و قرار است هم‌اندیشی در جهت مدیریت بهتر و خدمات گسترده‌تر تاکسیرانی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه نوسازی تاکسی‌ها گرفتاری‌هایی پیش آمده و بارها بیشتر بر روی دوش رانندگان افتاده است در صورتی که قبلا تسهیلات بیشتر به رانندگان ارائه می‌شد و قیمت خودرو هم مناسب بود، ولی با اتفاقات غیرمنتظره طی دو سال گذشته مواجه شده‌ایم.

ضامنی بیان داشت: از طرفی سال جاری دو خودروی مورد استفاده در تاکسی تولید آن متوقف شد و قرار است خودروی سورن جایگزین آن شود که هنوز به دست رانندگان تاکسی نرسیده است.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور ادامه داد: البته در کنار این موضوعات اتفاقات خوبی هم در دست اقدام است و مدیران در وزارت کشور به صورت تخصصی پای کار رفع مشکلات آمده‌اند. همچنین در تلاشیم که در کنار استفاده از ظرفیت تولید داخل از ظرفیت خودروهای خارجی هم استفاده کنیم.

وی از پیشنهاد تشکیل صندوق نوسازی برای تاکسی‌ها خبر داد و گفت: تامین تسهیلات نوسازی از جمله اقداماتی است که در قالب تشکیل این صندوق انجام خواهد شد.

ضامنی با اشاره به نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی جدید و فعالیت سامانه سپند گفت: همه فرایند سرویس مدارس در این سامانه ثبت و ضبط می‌شود و راننده خودروی آنها باید استاندارد لازم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشته باشند و از خود آنها هم استعلام می‌شود.

وی از ایجاد اپ نظارت والدین جهت رفت و آمد فرزندانشان با سرویس خبر داد و گفت: والدین از طریق این اپ نظارتی می‌تواند آمد و شد فرزند دانش آموز خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ رصد کنند و به راننده امتیاز دهند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور اظهار داشت: برچسبی هم برای رانندگان سرویس مدارس طراحی شده و پلیس می‌تواند از طریق این برچسب آنها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ رصد و امنیت سفر از این طریق افزایش یابد.

ضامنی در ادامه به موضوع تاکسی‌های اینترنتی اشاره کرد و گفت: ابتدا این تاکسی‌ها آسیب‌هایی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به فعالیت آژانس وارد کردند و در نهایت قرار شد در چارچوب دستورالعمل فعالیت خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ادامه دهند و بهایی هم به شهرداری‌ها پرداخت کنند که این قضیه با موضوعاتی همراه شد و قرار است شنبه برنامه‌ای داشته باشیم و اتفاقات خوبی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در این راستا شاهد باشیم.

ضامنی با اشاره به اینکه سیر پیوستن تاکسی‌ها به سامانه‌های اینترنتی صعودی است، گفت: تلاش داریم در ماه جاری مشکلات مربوط به تاکسی‌های اینترنتی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برطرف کنیم.

وی از راه‌اندازی سامانه آموزش رانندگان خبر داد و گفت: موضوع بیمه رانندگان تاکسی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم پیگیر هستیم. 50 درصد حق بیمه رانندگان باید توسط دولت پرداخت شود ولی متاسفانه از سال 92 لیست مربوطه در این زمینه فریز شد و افراد جدید پذیرفته نشدند. اکنون این موضوع را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پیگیری کرده‌ایم و این قضیه در مرحله حذف و اضافه قرار گرفته است.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در ادامه به دهک‌بندی راننده‌ها اشاره کرد و گفت: گردش پولی ناشی از نوسازی، دهک رانندگان تاکسی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بالا برده و در موضوع تامین اجتماعی آنها مشکل ایجاد کرده است در حالی که این پول برای نوسازی است و درواقع تسهیلاتی محسوب می‌شود که برای نوسازی پرداخت می‌شود.

وی همچنین به سامانه جامع اطلاعات به خط تاکسی‌ها در شهرهای مختلف اشاره کرد و گفت: زیرساخت‌های این موضوع در همه شهرها در حال تهیه است و مدیران می‌توانند گزارش برخط در این زمینه داشته باشند.

وی همچنین از ارائه خدمات ویژه به تاکسیرانان از جمله تسهیلات سفر به مشهد، تقدیر از رانندگان برتر،‌ رایگان شدن آزمایش خون آنها در قالب بیمه سلامت، ارائه بیمه شخص ثالث رانندگان کم‌خطر اشاره کرد و گفت: رفع مشکلات و دغدغه‌های رانندگان تاکسی به صورت ویژه مدنظر قرار دارد.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه سرویس مدارس اتحادیه مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور رانندگان تاکسی اشاره کرد و گفت تاکسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۲۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • ۸۰ پروژه خیری در چهارمحال و بختیاری فعال است
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • بازنگری مأموریت، چشم‌انداز و ارزش‌های شرکت بیمه سرمد/ بهشتی‌نژاد مدیرعامل بیمه سرمد: ارائۀ خدمات بیمه‌ای به‌هنگام با حفظ کیفیت مهم‌ترین رکن مأموریت بیمه سرمد خواهد بود
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • شکایت ده‌ها هزار راننده تاکسی از اوبر در نقاط مختلف جهان
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج