Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-08@01:05:26 GMT

چگونگی نظارت بر مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۰۶۲۱۵

چگونگی نظارت بر مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید

زینی وند شیوه های مختلف نظارتی بر روند ثبت نام درمدارس غیردولتی را برای سال تحصیلی آینده تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، به فصل ثبت نام در مدارس غیردولتی نزدیک می شویم، شهریه های بالای برخی از مدارس غیردولتی و برنامه های فوق برنامه غیرمتعارف برای بدست  آوردن پول بیشتر آموزش و پرورش را دچار چالش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان از نظارت های ویژه بر روی مدارس غیردولتی خبر می دهند اما خبرهایی هم از گرفتن شهریه های بالا توسط برخی از مدارس وجود دارد که نشان از غفلت نظارتی دارد.

سازمان مدارس غیردولتی امسال دو سامانه الکترونیکی و تلفنی را برای ثبت شکایات و گزارش های مردمی راه اندازی کرده است تا نظارت بیشتری بر روی مدارس متخلف داشته باشد.

 

از همین رو  با «مجتبی زینی وند» رئیس سازمان مدارس غیردولتی درباره  نظارت بر مدارس غیردولتی به گفتگو پرداختیم که در زیر می خوانید:

 

سامانه هایی را اخیرا راه اندازی کرده اید برای ثبت شکایات درباره این سامانه ها توضیح بفرمایید؟

برای ثبت شکایات خانواده ها و گزارش های مردمی، سامانه تلفن هوشمند با شماره 4317  داریم که همکاران ما از ساعت 8 تا 16  هر روز پاسخگوی شکایات خانواده ها هستند. در ساعات غیراداری نیز شکایات ثبت می شود و پیگیری خواهد شد.

سامانه الکترونیکی شکایات مردمی را داریم که به صورت الکترونیکی  شکایات ثبت می شود. اولیای دانش آموزان با مراجعه به سامانه www.mosharekatha  می توانند شکایات خود را ثبت کنند.

رسیدگی به شکایات چقدر زمان می برد؟

در بازه زمانی 10 روزه به شکایات مردمی رسیدگی می شود.همزمان منطقه، استان و سازمان مدارس غیردولتی در جریان شکایات مردمی قرار می گیرند.

پیامک که حاوی کد رهگیری این شکایت است به فرد شکایت کننده ارسال می شود. یک پیامک هم به مدرسه ای که از آن شکایت شده داده می شود که چه موضوعی مورد شکایت مردمی است. باید نتیجه شکایت  به منطقه و استان اعلام شود.

 

نظارت های حضوری در مدارس غیردولتی چگونه است؟

امسال به سه شکل بر روی مدارس نظارت داریم. در شهر تهران به دلیل حجم بالای شکایات نظارت ویژه تر صورت می گیرد.در مناطق یک تا شش تهران، تیم  ناظرین ویژه سازمان مدارس غیردولتی آموزش و پرورش شهر تهران را مستقر کرده ایم.

از ساعت 8 تا 14 ناظرین در مناطق یک تا شش مستقر هستند تا پاسخگوی شکایات مردم و رسیدگی به شکایات مردم باشند.از منطقه هفت تا 12 هفته ای دو روز تیم نظارتی ما مستقر است. در روز پنج تیم نظارتی از طرف مدارس سازمان غیردولتی از مدارس غیردولتی شهر تهران نظارت و بازدید می کنند. این تیم شکایاتی که از طریق سامانه نیز اعلام شده است به صورت ویژه بررسی می کنند.

 

نظارت در استان ها چگونه است؟

اداره کل آموزش و پرورش را در سراسر کشور موظف کرده ایم تا تیم های نظارتی شکل دهند و از مدارس بازدید کنند.  نظارت ناظرین استان ها را از طریق سامانه ای که راه اندازی کرده ایم رصد می کنیم که در چه استان هایی نظارت وجود داشته یا نداشته است.

 

درباره افزایش میزان شهریه مدارس غیردولتی هم توضیح دهید؟

 

میزان شهریه تهران و استان البرز از 6 درصد افزایش داشته ایم سقف میزان شهریه بر اساس قانون نرخ تورم رسمی کشور است که توسط بانک مرکزی اعلام می شود.

در سال ها گذشته موسسین میزان افزایش شهریه را در سامانه درج نمی کردند و به منطقه مراجعه می کردند که از سامانه جا مانده اند و منطقه بایداعلام کند چون این افراد نفوذ دار هم بودند سقف افزایش شهریه را از منطقه دریافت می کردند. در تهران تعدادی از مدارس اطلاعیه شهریه را وارد نکرده اند. موسسینی که اطلاعات شهریه را وارد نکرده باشند به هیچ وجه اجازه نمی دهیم تا افزایش شهریه داشته باشند.

 

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: شب قدر ماه رمضان مراسم شب قدر خبرگزاری شبستان مجلس احیای شب قدر مسجد ماه مبارک رمضان استان بوشهر شهریه مدارس غیردولتی مدارس غیردولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۰۶۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • قانون‌مداری و اخلاق‌مداری ۲ رویکرد مهم در ارایه خدمت به مردم است
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند